Telefon

Locație

Str.Stațiunii nr.23

Email

contact@dinamicgaz.ro

Racorduri Flexibile Gaz

Racordurile felxibile de gaz sunt o piesă importantă în ceea ce privește instalația de gaz. Dacă aveți nevoie de acest serviciu așteptăm să ne contactați.

Intrebuințare racorduri flexibile gaz

9

Racordul flexibil este perfect pentru a fi folosit în cazul instalațiilor de gaze naturale. Imediat după ce acesta expiră, el trebuie înlocuit, obligatoriu, cu un altul nou. Fiind o companie autorizată ANRE, vă putem oferi aceste servicii, garantându-vă în același timp calitate și prețuri reduse.

9

Racordul flexibil nu este altceva decât o piesă importantă, care face legătura între aragaz/centrală termică sau convertor și instalația de gaze naturale

9

Indiferent de cât de mare sau nu este problema, experții noștri se vor asigura că își fac treaba perfect. Racordurile pe care le folosim se numără printre cele mai sigure, dar și cele mai rezistente!

Montaj Aragaz

9

Echipa noastră este o echipă specializată și instruită! Din acest motiv, nu ne dăm în lături nici de la serviciile de montaj aragaze, reparații ale acestora sau orice alte servicii adiacente.

9

Nu te lăsa păcălit  de cei care doar presupun că execută totul în conformitate cu legea! Noi suntem aici pentru a oferi servicii montaj aragaz ca la carte! Fiind o echipă certificată ANRE, prestăm aceste servicii de mai bine de 15 ani, tocmai pentru siguranța ta și a familiei tale!

9

Montajul aragazelor, verificarea reglatoarelor de presiune, a robinetelor și furtunelor de gaze este acum în mâna noastră!

Sunați acum

Dorești o programare?

Serviciile Dinamic Gaz

Verificare Instalație Gaze

Revizie Instalație Gaze

Racorduri Flexibile Gaz

Branșamente Gaz

Montaj Detectoare Gaz

Instalații Sanitare